Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

THERMOMIX HAR EN NY RIVAL!

Hjem – Optimum ThermoCook Multi-Funktion Køkkenredskab

RRP: 4.890 dkk

OPTIMUM THERMOCOOK PRO INKLUDERER:

 • 2,0 liter aftagelig kande i rustfrit stål til blanding og tilberedning
 • Butterfly og æltnings- klinge
 • Rustfri stål bladsamling
 • Stor 70x50mm LCD-skærm
 • Separat Præcis Glasvægt
 • Blød silikone gummispatel
 • Simple forudindstillede auto-programmer og unikt DIY program
 • Justerbar timer og temperaturmåler
 • Kan tåle opvaskemaskine (kun ikke-elektriske dele)
 • Omfattende opskriftbog

For mere information om dele og inklusioner, klik her

Nedenfor er en FAKTISKE SAMMENLIGNING MELLEM:

  Optimum Thermocook Pro   THERMOMIX
Antal egenskaber /
Funktioner :
 
20 Funktioner, herunder gør-det-selv indstilling
 
12 Funktioner
Temperatur rækkevidde:  
37°C til 120°C
 
37°C til 120°C
Energi :  
500W Motor, 1000W Opvarmningskraft 
 
500W Motor, 1000W Opvarmningskraft 
Turbo/Puls Funktion :  
Turbo & Puls
 
Turbo & Puls
Hoveddele / Tilbehør:  

 

Damper  
Ja
 
Ja
Hakkeblade  
Ja
 
Ja
Blandingsværktøj / Blad
(til piskning, omrøring osv.)
 
Ja
 
Ja
Vægte  
Ja, separat fra enhed
 
Ja, integreret 
 
Opskrifter  
Ja
 
Ja
Garanti :  
2 år hjemmebrug
 
2 år hjemmebrug, 1 år kommerciel
Damper: Stor damper: 3L kapacitet.
Lille damper: 2,6L kapacitet.
Et glas låg passer til begge dampere
Skål:
2 liter kapacitet

Blade:
Hård 4-vinget aftagelig blad-samling i rustfrit stål

Timer:
Energi 1000W
Temperaturindstillinger: 37-120°

Specialprogram:
Enkelt forudindstillet auto program og unikke gør-det-selv programmer til forbruger tilpasning.

Overbelastningsbeskyttelse:

Elektronisk motorbeskyttelse, som standser motoren, hvis denne registrerer en overbelastning forårsaget af overfyldning.

Andre Sikkerhedsfunktioner:
Optimum ThermoCook Pro vil ikke fungere, før låget er ordentligt sikret.

Tåler opvaskemaskine:

Knive, låg og blandingsdele tåler opvaskemaskine

Tilbehør:
Brugsvejledning, opskrift bog, målebæger, spatel og præcis, digital glasvægt

Dele:

Lille og stor damper, damper låg, kølekurv, blandingsværktøj, ælteskaft og bladsamling.

Produkt vægt:
7.16 kg

Ultimativ Kontrol:

Den lyse, let læselige LCD-skærm kombineret med en let anvendelig og intuitiv brugerflade samt en enkelt kontrolknap giver dig mulighed for nem og præcis styring. De variable kontroller giver dig frihed til at kontrollere alle aspekter af tilberedningen. Indstil timeren fra 1 sekund til 12 timer, temperaturer fra 37-120 C, 10 hastighedsniveauer med puls funktion og varmetilførsel.

 

Spar tid og plads:

Dette innovative apparat tager kontrol og sparer dig tid på alle opgaver i køkkenet. Undgå at bruge mange køkken redskaber; put blot dine ingredienser i Optimum ThermoCook Pro, vælg et forudindstillet program og lad Optimum ThermoCook Pro gøre alle det hårde arbejde og minimere oprydningen. Udnyt dette alt-i-ét apparat ved at erstatte utallige køkkenmaskiner for at skabe mere plads i skabet og på køkkenbordet.

 

Hovedfunktioner:

Optimum ThermoCook Pro har over 20 praktiske funktioner, som alle er designet til at hjælpe dig med at skabe en række imponerende, nærende og konserveringsfri måltider, som hele familien vil elske. Her er blot et småt udvalg af dens funktioner; hakning, piskning, blanding, emulgering, kværning, æltning, tilberedning, blanding, omrøring, dampning, vejning, præcis opvarmning og meget mere. For en komplet liste over funktioner, se 'Funktionalitet' sektionen.

 

Simple forudindstillede programmer:

Optimum ThermoCook Pro inkluderer auto-programmer, der er designet til at gøre dig i stand til at tilberede måltider hurtigt og med minimal indsats. Vælg mellem: Smoothie, Hurtig-suppe, Tyk-suppe, Hak, Sauter, Rør, Damp, Stuv, Varm, Genopvarm, Kog, Yoghurt, Ris, Grød, Æltning.

 

Overlegen Kvalitet:

Med bladene i rustfrit stål, en kraftfuld 500W motor, 1000W varmelegeme, overophedning/overbelastnings beskyttelse og beskyttelsessystem er Optimum ThermoCook Pro specielt designet til overlegen kvalitet, ultra-holdbarhed og højeffektiv ydeevne.

 

Bonuss Tilbehør:

Optimum ThermoCook Pro indeholder en damper bakke, Tilberedningskurv, Blandingsværktøj, målebæger, spatel, Digital vægt samt en opskrift bog.

 

Yderligere tilbehør:

Yderligere 2.0L Madlavnings Kande: Denne multi-funktion skål præsenteres i en række opskrifter, der kræver to kander. Hvis du vil købe den ekstra kande, så besøg Froothie Produkttilbehør.

 

     Alle udtalelser er verificerede som værende sande. Klik

her

     for flere detaljer.

The Optimum ThermoCook is a brand new product in the market, the testimonials presented below of the Optimum 9400 are included to demonstrate the quality of the Optimum brand.

    • Som veganer elsker jeg enkle og sunde smoothies med hele frugter, nødder, dadler og grøntsager. Min tidligere blender kunne kun blende disse ingredienser til en klumpegrød! Optimum blender dem perfekt på ingen tid. Plus den ser flot ud, den er ikke støjende og den er utroligt let at rengøre. Optimum styrer! 
     Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)
      
    • Hej Roy og resten af holdet på Athena Solutions, vil jeg gerne sige, at jeg har modtaget min Optimum, og at hjælpen og støtten fra jeres team har været virkelig beroligende. Blenderen har virkelig klaret sig godt. Det blender smukt, laver fantastiske smoothies og endda varm suppe. Jeg har haft en Vitamix fra min datter, mens jeg besluttede mig om, hvilke blender jeg ville købe og Optimum har været lige så god, og kunne gøre alt det som Vita-mix gør, så jeg er meget tilfreds med resultatet, og prisen er meget mere attraktivt, med samme syv års garanti. Tusind tak 
     Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)

 

    • Jeg vil gerne takke jer for det første for jeres vidunderlige kundeservice. Lige fra starten var i til hjælp med alle oplysninger og råd, jeg kunne bede om. Jeg værdsætter også, hvor let kontaktbar jeres virksomhed er.
     For det andet vil jeg gerne sige, hvor tilfreds jeg er med Optimum. Jeg brugte tidligere en standard blender, der var helt ny fra hylden, og efter en måneds brug stod den af. Jeg laver en hel del smoothies og har behov for noget mere holdbart. Efter brug af Optimum for første gang, var jeg utroligt tilfreds med, hvor hurtigt og nemt det var. Smoothies bliver så glatte og cremede og smager faktastisk. Det sparer mig tid og gør det mere tiltrækkende at anvende den på en regelmæssig basis. Jeg kan piske på ingen tid, og jeg oplever at jeg gør det en hel det oftere. Jeg absolut elsker den og har prelet vidt og bredt om den, da jeg fik den.
     Jeg drikker en smoothie lige nu, som jeg lavede i morges. Jeg kunne slet ikke tørre smilet af mit ansigt i morges, da jeg blendede en hel bunke ting, og det bare var så nemt og hurtigt, hvilket gør det så meget mere tiltrækkende, da jeg, ligesom alle andre, altid har travlt og tid er så sparsom.
     Min ven var også interesseret i at købe en ny blender, efter at have set min nye Optimum købte hun den samme dagen efter. Jeg er sikker på, at hvem end der køber Optimum vil blive lige så glad for den som jeg er.
     Tak igen.
     Venlig Hilsen 
     Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)

 

    • Kære Froothie, Tak for tilrettelæggelsen af hurtig levering af vores nye Optimum blender. Vi var meget imponerede over jeres fantastiske kundeservice og vil anbefale Athena Solutions uden tøven. Kommunikationen med både dig og Roy var fremragende, og alle vores forespørgsler og spørgsmål blev besvaret hurtigt. Det var forfriskende at have at gøre med en virksomhed med så utrolige kundeservice færdigheder. 
     Gary Griffith (Floreat, WA)

 

    • Tak for min blender jeg elsker den ... havde til hensigt at købe en Vitamix men da jeg tog et kig på jeres websted, valgte jeg jeres blender og er vildt glad da den gør alt, hvad Vitamix ville have jeg har lavet saft, nøddesmør, smoothies den er fantastisk vi bruger den hver dag 
     Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)

 

    • Elsker min Optimum!! Vil gerne sige tak fordi i har solgt mig så god en maskine, jeg elsker min blender utroligt meget - den hår fået mig til at spise langt sundere. 
     Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)

 

    • Hej, Jeg har lige modtaget min blender, Det føltes meget let i kassen, og jeg var bange for, at det var for lille, men da jeg åbnede kassen blev jeg glædeligt overrasket over størrelsen på basen. Derefter kunne jeg ikke vente med at prøve den for at se, om den kunne stå distanced, så jeg prøvede min favorit test banan milkshake, intet besvær ... klarede store stykker af banan med 200 ml mælk blandet op på 35 sekunder; altså, jeg er imponeret, ingen tegn på rester, det er det bedste resultat jeg nogensinde har set, og så kun 35 sekunder. Meget imponeret, kan ikke vente med at prøve cocktails denne weekend.
     PS. Let at rengøre, hæld noget vand i, tænd i 10 sekunder hæld ud og dræn.
     Anthony Butler (Bendigo, VIC)
      
    • Jeg er glad for at kunne meddele, at blenderen ankom i dag! Den er helt fantastisk! Jeg værdsætter virkelig den fremragende kundeservice jeg har modtaget - Jeg vil ikke tøve med at anbefale Optimum eller Froothie / Athena Solutions til alle jeg kender!
     Mange tak for hjælpen, Rebecca
     Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)
      
    • Kære Roy
     Jeg modtog min blender (leveret på arbejdspladsen) torsdag. Hele mit kontor vidste den var på vej - jeg kunne ikke få mine hænder ned. I min frokostpause kørte jeg til markederne og fik fat i nogle grøntsager og frugt ingredienser til at blende. Forventningen var høj. Jeg blendede to juicer til at dele med mine kolleger; én en helt utrolig valmue drik men agurk, grøn æble, ingefær, mynte, lime og spinat, den anden papaya, mango, druer og mynte. Begge var lækre og vildt glatte i tekstur.
     Jeg kunne ikke vente på at få den hjem og prøve at blende med is. Da jeg kom hjem ladede jeg endnu en grøntsagsjuice, en frugt frappe og en Freddo Espresso. Og hvis du ikke ved hvad det er der så er der et billede nedenfor. Simpelthen et skud eller to af espresso, sukker eller honning og is blendet glat. Amazing!
     Jeg er begejstret for Optimum og kan ikke vente med at prøve flere opskrifter! Så send mig den der PDF hvis den er tilgængelig.
     Jeg har endnu ikke prøvet at kværne vores kaffebønner eller lave mandelmasse, men jeg vil aflægge rapport om, hvordan det går. Mandelmasse skal nok blive en speciel en, hvis jeg kan lave den. Den er inspireret af Amalou - en pate lavet af Argan nødder i Marokko - de samme nødder, der er presset til kosmetisk marokkanske olie. Den har nødder, kanel og tahini i tror jeg nok.
     Så mange tak.
     Tina Loppacher (Haymarket, NSW)
      
    • Tja, indtil videre er den fantastisk. Jeg brugte den den første dag til at lave en blandet nøddesmør med mandler, cashewnødder og paranødder. Og jeg gjorde det hele på den laveste hastighed. Jeg kunne godt lide den måde, roteringen faktisk flyttede hele den tyktflydende mix op ad siderne og ned i midten, indtil det hele var glat. Der er andre mærker, der ikke kan gøre dette med viskose pastaer, da dele går i stå på vægge og hjørner.
     Andrew Healey (Mansfield, Queensland)
      
    • Hej Froothie,
     Yep, alt er godt. Jeg er imponeret over blenderen .. den er mere som hvad jeg havde ønsket, sammenlignet med min tidligere maskine .. den er meget meget ligesom Vitamix.
     rart at have nogle programmer, men også dejligt at være i stand til bare at kunne tænde den og lad den køre i lang eller kort, som jeg kan lide. blandinger bliver meget glatte .. tak igen for alle jeres hjælp
     Kurt Vogt (Caringbah, NSW)
      
    • Den her blender er fantastisk! En af min kones venner har VITAMIX 5200 blenderen, og hun var vildt imponeret over den her kvalitet og pris! 
     Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)
      
    • Da min partner arbejder væk fra hjemmet i længere perioder af gangen og vi er så glade for vores Optimum, køber vi en til så vi begge kan bruge den hver dag! 
     Fiona Crowe (Nedlands, WA)
      
    • Hej Roy,
     Ville bare lade dig vide, at jeg ELSKER vores blender. Og hvor blev den bare hurtigt lerveret! Jeg har nærmest lavet grønne smoothies til morgenmad hver dag siden da jeger blevet inspireret af jeres opskrifter. Må sige at jeg er helt konverteret! Smoothies bliver helt glatte og cremede og min morgenmad tager under30 sekunder at blende. 
     Hilsner fra Froothie himlen, 
     Harlene Hercules (Ormond, Victoria NSW)
      
    • Morgen Mirna,
     WOW!!!!!!
     Har lige lavet min første smoothie med 300ml sukkerfri Cottees cordial, en skefuld Max's Super Shred Protein Pulver og to håndfulde hjemmelavet frugtsalat....... SERIØST EN FANTASTISK MASKINE!!!!!! Hvis jeg selv skal sige det, en af de bedste smoothies jeg har fået i hele mit liv!!!!!!
     Total ventetiden værd!!!!!
     Den her maskine er kun til hjemmebrug og nu overvejer jeg seriøst at købe en til arbejdet fordi jeg bruger så mange timer der !!!!
     Jeg vil gerne reservere en rabat kubon for næste år!!! Tak for det gode tilbud og fantastisk Kundeservice fra jeres side!!!
     Ønsker jeres forretning det bedste i det nye år!!!!
     God Jul og Godt Nytår!!!
     Mvh.
     Rob Jakovich (Aspendale, Victoria)
      
    • "Brugte min blender denne morgen, og bare så i ved det; bedste smoothie ever. Har sagt til alle på FB at de skal købe en!!!" 
     Melissa Kelly (Gidgegannup, WA)

* Påkrævede Felter

4.890 dkk

4.890 dkk

Pris inkl. moms, ekskl. 75DKK leveringsomkostninger20 BEKVEMMELIGE FUNKTIONER

HERIBLANDT EN UNIK GØR-DET-SELV FUNKTION TIL AT BRUGERDEFINERE DINE FAVORITOPSKRIFTERSNITNING
PISKNING
BLANDING
EMULGERING
FRÆSNING
ÆLTNING
TILBEREDNING
BLENDING
OMRØRING
DAMPNING
VEJNING
PRÆCIS OPVARMNING
PURERING
SAUTERING
HAKNING
LANGSOM TILBEREDNING
PISKNING
RØRING
KOGNING
STUVNING
DIY GØR-DET-SELV PROGRAM


VI GARANTERER TIL TILFREDSHED.
KLIK HER FOR MERE INFORMATION… DU VIL BLIVE FORBLØFFET!

INDUSTRIENS MEST OMFATTENDE GARANTI INKLUDERER MOTOR OG DELE,
ARBEJDE OG FORSENDELSE,GARANTI OG KUNDESUPPORT

FLERE VIDEOER KOMMER SNART 

 • INDLEDNING

  Optimum ThermoCook Pro Multi-Function Maskinen er så meget mere end blot en "foodprocessor"; det er som at have en professionelt uddannet køkkenassistent lige ved hånden.

  Optimum ThermoCook Pro er et højkvalitets multifunktionelt apparat designet specielt til travle mennesker, der længes efter at skabe friske, velsmagende, sunde måltider til deres familier og dem selv. Månedsvis af research ligger bag produktudviklingen for at sikre, at ThermoCook Pro tilbyder en øget grad af funktionalitet, der kan hjælpe med at gøre enhver hjemmekok til en mesterkok, med fremstilling af forskellige slags lækre og sunde opskrifter med et simpelt tryk på en knap.

  Optimum Apparater vil sikre, at du får kvalitet af verdensklasse til en overkommelig pris. Vores leverandørs prioritet og fokus har altid været kvalitet og lang levetid, og produkternes ydeevne er helt indiskutabel, da hver eneste anvendte del er samlet til perfektion ved hjælp de mest raffinerede materialer til rådighed.

 • HVORFOR TILBYDE THERMOCOOK PRO MULTI-FUNKTION APPARATET?

  Vi ved, at dit skema er stramt, og at din tidsplanallerede er fuld. Vi ved også, at du vil have, at din familie spiser nærende, velsmagende mad; men du har simpelthen ikke råd til at bruge hele dagen i køkkenet. Og endelig ved vi også, at mens du er parat til at investere i din families helbred så er dit budget heller ikke ubegrænset.

  Derfor har vi givet vores leverandør enudfordring: at undersøge og udvikle et apparat af top kvalitet, der kan gøre alt og langt mere end hvad THERMOMIX TM-31, KitchenAid CookProcessor, ThermoChef og MyCook Premium kan... til en overkommelig pris.

  Froothie er den eksklusive distributører af Optimum ThermoCook Pro, og distribuerer den direkte til dig, uden omkostningerne ved en tredjepart forhandler, demonstrant eller detailhandler. Dette betyder, at Froothie kan holde omkostningerne så lave som muligt for dig, og samtidig tilbyde dig den komfort det giver, at handle med et førende online apparat selskab.

 • FUNKTIONALITET

  Din ThermoCook Pro vil hurtigt blive din "hemmelige allierede", som hjælper dig med at tilberede mindeværdige, tilsætningsstof-fri, næringsrige måltider, som din familie vil elske, og hjælpe dig hvert skridt på vejen fra forberedelse til tilberedning til oprydning. Her er en komplet liste over de mange funktioner:

  • Hakning: alt fra hakket kød til finthakkede nødder eller urter til grøntsager til salater eller kogte retter.
  • Piskning: æggehvider til den perfekte omelet eller marengs.
  • Blanding: kombinerer ingredienser med lethed.
  • Emulgerende: glatte, cremede salatdressinger,mayonnaiser, og dej.
  • Kværning: friskmalet mel fra ris og korn formaksimal ernæring.
  • Æltning: frisk brøddej, scones blandinger og andrebagte lækkerier.
  • Tilberedning: kog, lad simre eller lav en gryderetfra alt fra ris til frikadeller, til syltetøj og chili.
  • Blendning: kombiner ingredienser og blend indtilglat.
  • Omrøring: tillader kokken at træde væk fraapparatet, imens ingredienser omrøres.
  • Dampning: lav de perfekte dampede grøntsager,kød, fisk, frugt, ris og pasta.
  • Vejning: leverer præcision med hver ingrediens.Præcis
  • Opvarmning: strong>varm babymad eller chokolade til 37 ° C, og hold dem ved den varme.
  • Purering: lav glatte pureer og babymad.
  • Sautering: lave lækker wok og pandesteg kød oggrøntsager
  • Hakning: Skær ingredienser, især kød, i småstykker
  • Slow cooking: lav langsomt mad over flere timerved en lav temperatur
  • Sammenblanding: skab lette og luftige resultater
  • Piskning: æggehvider til den perfekte omelet eller marengs
  • Kogning: kan tilberede mad i boblende væsker
  • Stuvning: tilbered langsomt kød og grøntsager forden perfekte kombination
  • Gør-det-selv: en unik funktion, som lader dig tilpasse din favorit opskrift.

   

  Og det bedste er, at du aldrig går i stå med de beskidte gryder og pander! Din ThermoCook Pro er enkel at rengøre, imens alle komponenter, der er anført under tilbehør, tåler opvaskemaskine. Det er virkelig så let.

 • VORES LØFTE

  Selvfølgelig slutter dit forhold til os ikke, når duhar købt dit Optimum ThermoCook Pro Multi-Function Apparat. Det kan godt være, at den er enkel at betjene, men din ThermoCook Pro er et sofistikeret stykke maskine. Det betyder, at du måske ønsker løbende støtte og rådgivning til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af den.

  Det er derfor vi sikrer, at vores Froothie support team altid kun er et telefonopkald væk.

 • OPSUMMERING

  Optimum ThermoCook Pro Multi-Function Apparatet er et simpelt multifunktionelt apparat, der tilbyder en betydelig grad af funktionalitet. Fra første gang du bruger den til hurtigt og enkelt at lave sunde, velsmagende, fem-stjernede måltider fra start til slut, vil du spekulerer på, hvordan du nogensinde kom igennem dagen uden den.

  Kraftfuld nok til at opfylde de krav, som stilles i et kommercielt køkken - men overkommelige nok for den gennemsnitlige husstand - din ThermoCook Pro vil vare hele livet. Tænk på den som din personlige køkkenassistent i et enkelt apparat.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM