Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM 9200 - 2. GENERATION vs. Vitamix Blender Anmeldelse/Sammenligning

#1 SÆLGENDE MODEL - TIDS-BEGRÆNSET TILBUD - GLOBALT ANERKENDT KVALITET & PRÆSTATION

Vitamix, og senere Blendtec har været førende af kvalitets blender industrien. De er begge Amerikanske firmaer og har produceret høj kvalitet i årtier. Mange mærker har forsøgt at måle deres resultater Vitamix og Blendtec, men det er ikke lykkedes.

 

Det Australsk ejede firma Optimum Appliances har taget industrien med storm med introduktionen af den bedst sælgende Optimum 9200 - 2. GENERATION, som er anmeldt nr. 1 konkurrent til den populære Vitamix af det velrenomerede Choice Magazine, samt andre uafhængige anmeldere. Med fokus på kvalitet såvel som præstation har Optimum© bevist at de er en leverandør af verdensklasse for blendere og juicere til hjemmebrug og kommercielt brug, designet til at holde længere og præstere bedre end konkurrenter.

 

 

Optimum V.S. Vitamix - Verificeret gennem tredieparti anmeldelser og udtalelser

Optimum Er bedre Vitamix

Når det kom til præstation var de på samme niveau. Optimum 9200 - 2. GENERATION klarede sig måske en smule bedre end Vitamix. Vi var faktisk ret imponerede. 

-Læs videre..

Og vinderen er...

Jeg brugte timevis hver lørdag aften på at gennemsøge YouTube videoer og nåede frem til 2 blendere; Vitamix eller Optimum. Til sidst så det ud til at Optimum 9200 - 2. GENERATION var den bedste maskine, så det var den jeg købte!!! Bogstaveligt talt de bedste penge jeg nogensinde har brugt!!!

-Læs videre..

Froothie/Optimum VS Vitamix

Jeg kiggede personligt på nutribullet, ninja og vitamix. Men at købe fra et Australsk ejet firma med 10 års garanti hjalp mig helt klart med at tage min endelige beslutning. 

-Læs videre..

Fantastisk Maskine!

Jeg var ved at købe en Vitamix på min vej til et bedre helbred. Efter lidt research stødte jeg på Froothie og Optimum 9200 - 2. GENERATION. Så videoerne og besluttede mig for, at jeg ville tage chancen og købe en. Det er en fantastisk maskine!

-Læs videre..

Elsker dette produkt

Valgte dette produkter efter en del research herunder Vitamix og den langt billigere Omniblend v som nogle siger er den samme maskine. Så glad for vi valgte det her produkt, en ven købte det billigere alternativ og den er langt fra så god som min.

-Læs videre..

Optimum brugeranmeldelse

Jeg har nu brugt blenderen med alle de opskrifter jeg før har lavet med Vitamix. Jeg er positivt overrasket og utvetydigt overbevist om, at Optimum 9200 - 2. GENERATION har det samme resultat og bygning kvalitet som Vitamix. De længere klinger var også meget effektive til kværning og med den ekstra hastighed blev arbejdet gjort hurtigere end med min Vitamix i nogle tilfælde (bemærk at jeg aldrig købte Vitamix tør kanden, som kunne have et lignende resultat ved kværning som Optimum). Smoothies havde alle den samme gode tekstur, det hele blendet på sekunder. 

-Læs videre..

Super Værdi!

Havde altid villet købe en Vitamix, men jeg er så glad for, at jeg fandt Optimum i stedet. Den er kraftigere (min ven har en så jeg kunne sammenligne) og er lettere at både bruge og rengøre.

-Læs videre..

RIP forældede blendere

Formidabel værdi for pengene (for noget som,efter min mening, slår Vitamix på alle måder) og godt resultat.

-Continue reading..

Min familie elsker Optimum 9200 - 2. GENERATION

Jeg er så glad for vores Optimum 9200 - 2. GENERATION. Jeg søgte i 2 år før jeg valgte Optimum over den amerikanske Vitamix. De to kan slet ikke sammenlignes. Dennes kvalitet overgår alle blendere af sin slags.

-Læs videre..

Optimum 9499

Er fuldstændig begejstret over min Optimum 9200 - 2. GENERATION. Den er hurtig, effektiv og laver veredns bedste smoothies. Efter min mening er det den absolut bedste kvalitet maskine for pengene, jjeg mener, at den er fuldstændig overlegen i forhold til Kitchen Aid, Vitamix, Magimix og Breville modellerne i den samme eller højere prisgruppe. 

-Læs videre..

Prikken over I'et i mit køkken!

Robust og enspræsterende (hvis ikke bedre) alternativ til Vitamix.

-Læs videre..

Optimum 9200 - 2. GENERATION - Livredderen

Besluttede mig for at researche Vitamix og faldt over det her. Efter sammenligning af anmeldelser fandt jeg, at Optimum 9200 - 2. GENERATION er lige så god eller måske bedre, så jeg besluttede at give den en chance. Snakkede med dem online, fik en lille rabat og modtog varerne med det samme. De virker virkelig effektive i deres kundeservice. Prøvede den og hold nu op hvor den virker.

-Læs videre..

Bedste Blender Nogensinde

Faldt over froothies hjemmeside og så at den så ligesådan ud og kan alle de samme ting, og at den endda har endnu flere imponerende specifikationer end Vitamix. Det her er et kvalitetsprodukt som er designet til at vare ved, for de tillader dig faktisk at vælge 10 års garanti (jeg valgte 5 år). Elsker virkelig min maskine, den er så nem at rengøre og vedligeholde - Du kan simpelthen bare skylle den, der er ingen små riller hvor maden kan gemme sig. Så nemt. Alt de siger om den er sandt.

-Læs videre..

Alle mine spørgsmål besvaret!!

Den her blender er præcist hvad jeg havde ledt efter og til en utroligt god pris - de fantastiske medarbejdere på live chatten hos Froothie besvarede alle mine spørgsmål med det vuns og hjalp mig vælge den bedste løsning til mit hjem. En lettelse efter mange timers søgen på internette og prøven på at sammenligne med andre mærker som Vitamix uden held. Bruger den hver dag! 

-Læs videre..

Optimum 9200 - 2. GENERATION

Billigere end Vitamix men virker lige så godt. 

-Læs videre..

Bruger den hver dag

Jeg har været ved at købe en Vitamix men en veninde sagde at jeg skulle købe denne. Da jeg modtog min 9200 - 2. GENERATION lavede jeg min daglige grønne smoothie og var sindssygt tilfreds. Smagte lækkert og var blendet glat. Prøver at spise raw vegansk så jeg laver dip, saucer og masser af banan is. ( kun med frosne bananer - så lækkert )

-Læs videre..

Optimum 9200 - 2. GENERATION blenderen er awesooome!

Havde brug for en blender da min kenwood ikke kunne blende grønkålen fint nok i mine grønne smoothies, så jeg søgte en hel del og kiggede meget på vitamix ninja osv. Endte med at vælge den her grundet den gode fabikan og også prisen ;)

-Læs videre..

Sikke et fantastisk redskab!

Jeg tilbragte et stykke tid med at søge og sammenligne forskellige produkter på markedet, og overvejede at købe Vitamix og Blentech (Begge velrenommerede mærker). Heldigvis faldt jeg over et par YouTube-klip og fora som demonstrerede en australsk blender serie fra Froothie ... Tak Froothie, produktet er simpelthen awesome. Det ekstraordinære design, kvaliteten og effekt af Optimum 9200 - 2. GENERATION til en overkommelig pris gør den svært at slå. Jeg kan ganske trygt sige, at blenderen er på niveau med, hvis ikke bedre end, de førende blendere på markedet. Hvis nogen er på udkig efter en høj kvalitet australsk ejet blender med fremragende kundeservice, så kan jeg stærkt anbefale Optimum 9200 - 2. GENERATION af Froothie.

-Læs videre..

Bedste penge jeg nogensinde har brugt!!!

Jeg undersøgte Vitamix og Ninja Kitchen System, men fik øje på Optimum 9200 - 2. GENERATION og var virkelig imponeret, den så ud til at have de bedste anmeldelser så jeg købte en fra Froothie som var til salg til næsten halv pris

-Læs videre..

FANTABULOUS!!!

Hvis du vil have en blender der er på linje med vitamix men til en procentdel af prisen... så har du fundet svaret!!! Gør det folkens, i vil ikke fortryde det!!!

-Læs videre..

Tænk slet ikke på NOGET andet

Jeg er en travl professionel og var ved at gå i trævler om valget mellem vitamix og en af de her. Det var ikke før jeg sammenlignede specifikationerne, at jeg indså at jeg ville få MERE for MINDRE. Denne maskine arbejder hårdere, er lige så robust, er mere støjfri end de der +7500 kr dyre vitamix maskiner. 

-Læs videre..

Framragende Blender!

Den kan alt hvad en Vitamix kan, og mere til. Den er blevet en af de mest brugte redskaber i vores hus, side om side med brødristeren og kaffemaskinen!

-Læs videre..

Ekstraordinær værdi!

Som mange andre havde jeg sat næsen efter en Vitamix men kunne ikke retfærdiggøre prisen. Optimum passede mit budget og er et fantastisk produkt, kunne ikke være mere tilfreds.

-Læs videre..

Wow det er en god blender

Blenderen er omkring halv pris af det førende mærke (Vitamix) som mange af mine veninder bruger, og så vidt jeg kan se er den mere støjfri og en bedre blender... Så mindre omkostninger, et australsk mærke og en bedre blender...

-Læs videre..

Fantastisk blender og service fra Froothie

Så jeg troede at Vitamix var min eneste mulighed, hvis jeg ville have en maskine der kunne holde i mere end et år eller højst to. Optimum har fuldstændig fejet benene væk under mig - ikke alene kan den blende alt det samme, som de andre høj funktions blendere kan, den gør det til en realistisk pris, har en 10 års garanti, og den service, som jeg modtog fra Brian, var op imod den bedste, jeg nogensinde har modtaget som kunde

-Læs videre..

Amazing

Som jeg nævnte til Froothie teamet var jeg skeptisk og klar til at være forudindtaget mod Optimum, da jeg har ønsket mig en Vitamix i årevis, men blev afskrækket af prisen. Alt jeg kan sige er, at jeg er helt og aldeles solgt. Denne maskine gør alt den påstår og mere til - silkeglatte grønne smoothies, utrolige nødde oste og rå desserter, let nødde mælk, lækre nødde smør

-Læs videre..

Super god

Vi købte en Optimum 9200 - 2. GENERATION for omkring 2 måneder siden og har brugt den dagligt lige siden. Jeg ville hellere have haft en Vitamix, men jeg tvivler på at den er lige så god værdi for pengene.

-Læs videre..

 
 

Anmeldelse fra Raw Food Mum

 

Så meget som jeg elsker Vitamix er det en høj pris for at begynde en sundhedsrejse med sin familie, og dette var også min bekymring, da jeg støtter raw food for familier.

For nogle familier kan det bare ikke lade sig gøre at købe en blender til over $500, hvilket vilsige, at det at træde in i de grønne smoothies og raw food verdenen kan være lidt begrænsende. 

Jeg ville finde en blender jeg kunne sætte i min online store som kunne måle sig med Vitamix når det kom til kvalitet og en blender som familier kunne have råd til. Jeg ville også være sikker på, når nu jeg sagde "god" for den, at den faktisk kunne leve op til forventningerne.

 

HER ER ET PAR GRUNDE TIL AT JEG ELSKER DISSE BLENDERE ….

 

Overkommelige
Optimum blenderne er næsten halv pris af Vitamix med lige så meget kraft og kvalitet - hvilket gør den et fantastisk valg for alle, som vil begynde at lave raw food eller smoothies som skal blendes godt.

 

Kvalitet Kvalitet Kvalitet
Optimum 9200 - 2. GENERATION er identisk med Optimum 9200 - 2nd Generation, produceret med de samme højkvalitets holdbare dele.

 

Kraft
Optimum er udstyret med en selv-kompenserende energi-effektiv motor som kan nå op på 2,611 Watt og en uffattelig hastighed på 48,000 rpm. Den vil blende din smoothie på under 30 sekunder og ofte mindre. Du vil ikke se små klumper grønkål som du vil i billigere blendere.

 

Læs mere: http://www.therawfoodmum.com/optimum9200-9400-9900-blender-review-2/

 

Anmeldelse fra Choice

 

CHOICE dommen

Vitamix og Optimum tillader dig begge at kreere uendelige mængder sunde, næringsrige måltider. Deres stærke motorer gør, at de kan håndtere hårde fødevarer bedre end de fleste standard blendere.  

For at sammenligne med de blendere, vi har prøvet, er Vitamix langt oppe i feltet med de bedre modeller og som ville udgøre vores "køb dette" liste. Med vores prøve at Optimum placerede denne sig også på denne liste.


Læs mere:
 http://www.choice.com.au/reviews-and-tests/household/kitchen/benchtop-appliances/vitamix-first-look.aspx#ixzz33Ok8XF8p

 Anmeldelse fra Health Yeah

 

Jeg har været igennem en hel del blendere i min tid, og der har været nogle op-og nedture. Der var den der næver-ingen-navne Briscoes blender, der slyngede smoothie rundt i hele mit køkken, da jeg løftede kanden fra basen. Blenderen der udslettede min spatel. Den der vibrerede langs bordpladen, hver gang den var tændt, så du måtte holde begge hænder på den. Disse blendere passede min banan-bær smoothie vane helt fint, men da jeg opdagede grønne smoothies, plante-baseret mad og raw food, følte jeg at en opgradering var på sin plads.


Læs mere: http://www.healthyeah.co.nz/blog/optimum-9400-the-blender-review

 

OPTIMUM 9200 - 2. GENERATION vs. Vitamix Blender Anmeldelse/Sammenligning

RRP: 4.556 dkk

2.181 dkk

 Optimum 9200 - 2nd Generation inkluderer:

 • 30 Dages Pengene Tilbage Garanti
 • UL, CE og FDA godkendt Eastman Tritan Copolyester BPA Fri kande med låg
 • Våd og tør multi-funktion 6-bladet rustfrit stål forsamling
 • Kraftig rørepind, bruges både til sammenpresning og omrøring
 • Adgang til ekspert supportteam
 • International Garanti

Nedenfor er en faktisk sammenligning mellem Optimum 9200 2. Generation og VITAMIX 5200:

    VITAMIX 5200   THE OPTIMUM 9200 2. Generation
MOTOR:  
1,492 Watt
 
2,611 Watt
Hastighed:  
37,000 rpm
 
48,000 rpm
Støj:  
110 dB
 
80dB
Type:  
Hjemmebrug
 
Hjemmebrug og Kommerciel
Blade:  
4 Blad Forsamling
 
6 Blad Forsamling
Blad kvalitet:  
Rustfrit Stål
 
Rustfrit Stål
Kande anvendelser:   Seperate vådt/tørt  
En kande vådt/tørt
Garanti:  
7 år
 
2 år indenlandske
Automatisk Torque/RPM Sensor:  
Ja
 
Ja
Høj Kvalitets Isolering/Viklinger:  
Ja
 
Ja
Kølevifte:  
Jern
 
Jern
Sikrings Beskyttelse (Udover standart reset knap):  
Nej
 
Ja2013 Bedst Sælgende Vitamix Konkurrent  
Noter venligst, at vi ikke sælger Vitamix Produkter

*Hastigheden for Optimum er målt ved 254.40 Volts, ved kontaktmetode uden tilbehør

Nedenfor er en faktisk sammenligning af Optimum 9200 2. Generation med THE NINJA MEGA SERIES:

    OPTIMUM 9200 2. Generation   THE NINJA MEGA
KITCHEN SERIES
MOTOR:  
2,611 Watt
 
1,500 Watt
Hastighed:  
48,000 rpm
 
24,000 rpm
Støj:  
80dB
 
Ikke Angivet
Type:  
Hjemmebrug & Kommercielt
 
Hjemmebrug
Blad kvalitet:  
Rustfrit Stål
 
Rustfrit Stål
Kande Anvendelse:  
En kande våd/tørt
(BPA Fri)
 
Separat Våd/Tørt
(Mange seperate dele)
Garanti:  
2 år indenlandske
 
5 år
Kande Gears:  
Metal
 
Plastik
Kande Base/Koblingsdel:  
Metal
 
Plastik2013 Bedst Sælgende NINJA MEGA
KITCHEN SERIES
 Konkurrent 
 
Noter venligst, at vi ikke sælger NINJA MEGA
KITCHEN SERIES
 Produkter


*Hastigheden for Optimum er målt ved 254.40 Volts, ved kontaktmetode uden tilbehør

   • Kraftfuld Industriel Højhastigheds 3 Hestekræfter Motor - Den mest kraftfulde motor set i en blender

   • Utrolig hastighed på 48,000 rpm, kan fryse is og opvarme supper

   • Variable Kontrol - 9 Hastigheds Indstillinger

   • Varme-Resistent BPA fri Kande - Tør og Våd Anvendelse

   • Godkendt af FDA, UL og European Commission for Food Safety

   • Høj Kvalitet Tamper Værktøj

   • To-i-et Rustfrit Stål blad klinge forsamling af verdensklasse - Knuser is, nødder og frugt på sekunder 

   • Indbygget srnsor til at opdage overophedning; forlænger blenderens liv

   • Grønt Engeriforbrug: Proprietær Kulbørstemotor bruger kun den nødvendige

   • Produktdimensioner: 31.4x25.9x38.5cm(LxWxH)
   • Produktvægt: 6.7kg

HJEMMEBRUG FUNKTIONER

 • Frugt smoothies Optimum ier designet til at lave de bedste frugt smoothies, og kan knuse og og frugt på sekunder

 

 • Grønne smoothies Grønkål, salat, selleri, spinat, agurk, mynte, banan eller gulerod, Optimum vil sørge for at din grønne smoothie er glat og uden fibrer

 

 • Kværning af nødder og korn Optimum's 6-Blad forsamling tillader let kværning af hele korn, bønner og ris samt ældning af brød dej klart til ovnen

 

 • Knuser is Motoren med 3 Hestekrafter tillader Optimum at knuse store mængder is på sekunder, perfekt for smoothies, slush ice og is

 

 • Nødde Smør Chokolade Hasselnød, Peanut Butter, Mandel Smør... you name it! Optimum vil fremstille de mest lækre tilsætningsfri nøddesmør, kun med en ingrediens

 

 • Nøddemælk Mix nødderne med noget vand, blend, filtrer og server for en naturlig mejeri-fri skål mogenmadsprodukt med mælk

 

 • Is fra frosne frugter Optimum omdanner dine yndlingsfrugter til en fedtfri, tilsætningsfri, smuk uskyldig skål is

 

 • Varme Supper Den samme blender som kan lave frossen is kan også lave damepende varm suppe fra helt naturlige ingredienser på under 10 minutter! Dette opnås med Optimum's utrolige hastighed på 48.000 rpm, som tillader blenderen at opvarme indhold gennem friktionsvarme

 

 • Smørepålæg og dip Hvadend du foretrækker en silkeblød hummis dip eller en klumpet tomat salsa kan Optimum hjælpe dig med et bredt udvalg af dips og smørepålæg at vælge fra

 

 • Frisk Frugt Juice Optimum kan let blende hele frugter og grøntsager, uskrællede og uskårne og fremstille sunde juices fyldt med fiber. Og bedst af det hele... intet går til spilde, så rengøring er let og hurtigt

 

 • Cocktails Cocktails kan fremstilles omrystet, rørt eller blendet med us for frosne godter på sekunder

 

 • Omeletter På samme måde som Optimum kan lave varm suppe kan bladenes friktion også skabe smukke omeletter på minutter!

KOMMERCIELLE FUNKTIONER

 • Knuser is på Sekunder Optimum er en kraftfuld kommerciel blender, som kan nå en hastighed på 48,000 rpm (omdrejninger pr minut), og kan knuse is på få sekunder og derved producere glatte drikke med god konsistens og uden klumper.

 

 • Automatiske Blende Funktioner Travle juice barer og cafeer kan lave smoothies ved tryk på en knap. Optimum vil operere ved uden opsyn med varierende hastigheder i en bestemt mængde tid og bipper når tiden er gået. 

 

 • Let at Reparere og Vedligeholde High-end holdbare komponenter er produceret af en af verdens mest eftertragtede blender fabrikanter, hvilket tillader Optimum at modstå tungt arbejde i din juice bar eller cafe. I det usandsynlige tilfælde at noget går galt er reservedelene helt overkommelige og lette at finde, og selve reparationen er simpelt og ligetil i modsætning til de fleste af vores konkurrenter. Noter venligst at reparationscentre er tilgængelige rundt omkring i Australien hvis hastende behandling er nødvendig.

 

 • Effektiv og Holdbar Proprietær Kulbørste Motor Optimums unikke motor varierer sit energiforbrug afhængigt af den nødvendige strøm. Dette tillader blenderen at holde længere end konkurrenterne uden sammenbrud eller udfordringer hen ad vejen.

 

 • Rustfrit Stål 6-blad forsamling Optimum er udstyret med Japansk producerede klinger og kan pulverisere selv de tykkeste ingredienser uden problemer eller anstrengelse.

 

 • Intelligent Overload Beskyttelse For ekstra holdbarhed har Optimum en indbygget sensor som automatisk slår motoren fra når overbelastning registreres, hvilket forlænger Optimums funktionelle liv og forebygger nedbryd. Hvis blenderen skulle slå fra - tænd blot igen. 

 

 • Omdømme Optimum, som bliver anvendt i juice barer, cafeer og franchises over hele Australien, har vist sig at være en top klasses højkvalitetsblender og vinder virksomheders tillid over hele verden. Optimums fabrikant er også respekteret med over 30 års erfaring i industrien. 

 

 • Froothie Support Froothie specialiserer sig i at opsætte og udvikle juice barer og cafeer i Australien og New Zealand, hvilket tillader os at få masser af erfaring i juice og smoothie industrien. Som vores kunde og en stolt ejer af en Optimum vil du modtage gratis smoothie opskrifter og værdifulde råd om, hvordan du kan udvikle en juice bar og forøge salg.
     Alle udtalelser er verificerede som værende sande. Klik

her

     for flere detaljer.

    • Som veganer elsker jeg enkle og sunde smoothies med hele frugter, nødder, dadler og grøntsager. Min tidligere blender kunne kun blende disse ingredienser til en klumpegrød! Optimum blender dem perfekt på ingen tid. Plus den ser flot ud, den er ikke støjende og den er utroligt let at rengøre. Optimum styrer! 
     Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)
      
    • Hej Roy og resten af holdet på Athena Solutions, vil jeg gerne sige, at jeg har modtaget min Optimum, og at hjælpen og støtten fra jeres team har været virkelig beroligende. Blenderen har virkelig klaret sig godt. Det blender smukt, laver fantastiske smoothies og endda varm suppe. Jeg har haft en Vitamix fra min datter, mens jeg besluttede mig om, hvilke blender jeg ville købe og Optimum har været lige så god, og kunne gøre alt det som Vita-mix gør, så jeg er meget tilfreds med resultatet, og prisen er meget mere attraktivt, med samme syv års garanti. Tusind tak 
     Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)

 

    • Jeg vil gerne takke jer for det første for jeres vidunderlige kundeservice. Lige fra starten var i til hjælp med alle oplysninger og råd, jeg kunne bede om. Jeg værdsætter også, hvor let kontaktbar jeres virksomhed er.
     For det andet vil jeg gerne sige, hvor tilfreds jeg er med Optimum. Jeg brugte tidligere en standard blender, der var helt ny fra hylden, og efter en måneds brug stod den af. Jeg laver en hel del smoothies og har behov for noget mere holdbart. Efter brug af Optimum for første gang, var jeg utroligt tilfreds med, hvor hurtigt og nemt det var. Smoothies bliver så glatte og cremede og smager faktastisk. Det sparer mig tid og gør det mere tiltrækkende at anvende den på en regelmæssig basis. Jeg kan piske på ingen tid, og jeg oplever at jeg gør det en hel det oftere. Jeg absolut elsker den og har prelet vidt og bredt om den, da jeg fik den.
     Jeg drikker en smoothie lige nu, som jeg lavede i morges. Jeg kunne slet ikke tørre smilet af mit ansigt i morges, da jeg blendede en hel bunke ting, og det bare var så nemt og hurtigt, hvilket gør det så meget mere tiltrækkende, da jeg, ligesom alle andre, altid har travlt og tid er så sparsom.
     Min ven var også interesseret i at købe en ny blender, efter at have set min nye Optimum købte hun den samme dagen efter. Jeg er sikker på, at hvem end der køber Optimum vil blive lige så glad for den som jeg er.
     Tak igen.
     Venlig Hilsen 
     Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)

 

    • Kære Froothie, Tak for tilrettelæggelsen af hurtig levering af vores nye Optimum blender. Vi var meget imponerede over jeres fantastiske kundeservice og vil anbefale Athena Solutions uden tøven. Kommunikationen med både dig og Roy var fremragende, og alle vores forespørgsler og spørgsmål blev besvaret hurtigt. Det var forfriskende at have at gøre med en virksomhed med så utrolige kundeservice færdigheder. 
     Gary Griffith (Floreat, WA)

 

    • Tak for min blender jeg elsker den ... havde til hensigt at købe en Vitamix men da jeg tog et kig på jeres websted, valgte jeg jeres blender og er vildt glad da den gør alt, hvad Vitamix ville have jeg har lavet saft, nøddesmør, smoothies den er fantastisk vi bruger den hver dag 
     Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)

 

    • Elsker min Optimum!! Vil gerne sige tak fordi i har solgt mig så god en maskine, jeg elsker min blender utroligt meget - den hår fået mig til at spise langt sundere. 
     Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)

 

    • Hej, Jeg har lige modtaget min blender, Det føltes meget let i kassen, og jeg var bange for, at det var for lille, men da jeg åbnede kassen blev jeg glædeligt overrasket over størrelsen på basen. Derefter kunne jeg ikke vente med at prøve den for at se, om den kunne stå distanced, så jeg prøvede min favorit test banan milkshake, intet besvær ... klarede store stykker af banan med 200 ml mælk blandet op på 35 sekunder; altså, jeg er imponeret, ingen tegn på rester, det er det bedste resultat jeg nogensinde har set, og så kun 35 sekunder. Meget imponeret, kan ikke vente med at prøve cocktails denne weekend.
     PS. Let at rengøre, hæld noget vand i, tænd i 10 sekunder hæld ud og dræn.
     Anthony Butler (Bendigo, VIC)
      
    • Jeg er glad for at kunne meddele, at blenderen ankom i dag! Den er helt fantastisk! Jeg værdsætter virkelig den fremragende kundeservice jeg har modtaget - Jeg vil ikke tøve med at anbefale Optimum eller Froothie / Athena Solutions til alle jeg kender!
     Mange tak for hjælpen, Rebecca
     Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)
      
    • Kære Roy
     Jeg modtog min blender (leveret på arbejdspladsen) torsdag. Hele mit kontor vidste den var på vej - jeg kunne ikke få mine hænder ned. I min frokostpause kørte jeg til markederne og fik fat i nogle grøntsager og frugt ingredienser til at blende. Forventningen var høj. Jeg blendede to juicer til at dele med mine kolleger; én en helt utrolig valmue drik men agurk, grøn æble, ingefær, mynte, lime og spinat, den anden papaya, mango, druer og mynte. Begge var lækre og vildt glatte i tekstur.
     Jeg kunne ikke vente på at få den hjem og prøve at blende med is. Da jeg kom hjem ladede jeg endnu en grøntsagsjuice, en frugt frappe og en Freddo Espresso. Og hvis du ikke ved hvad det er der så er der et billede nedenfor. Simpelthen et skud eller to af espresso, sukker eller honning og is blendet glat. Amazing!
     Jeg er begejstret for Optimum og kan ikke vente med at prøve flere opskrifter! Så send mig den der PDF hvis den er tilgængelig.
     Jeg har endnu ikke prøvet at kværne vores kaffebønner eller lave mandelmasse, men jeg vil aflægge rapport om, hvordan det går. Mandelmasse skal nok blive en speciel en, hvis jeg kan lave den. Den er inspireret af Amalou - en pate lavet af Argan nødder i Marokko - de samme nødder, der er presset til kosmetisk marokkanske olie. Den har nødder, kanel og tahini i tror jeg nok.
     Så mange tak.
     Tina Loppacher (Haymarket, NSW)
      
    • Tja, indtil videre er den fantastisk. Jeg brugte den den første dag til at lave en blandet nøddesmør med mandler, cashewnødder og paranødder. Og jeg gjorde det hele på den laveste hastighed. Jeg kunne godt lide den måde, roteringen faktisk flyttede hele den tyktflydende mix op ad siderne og ned i midten, indtil det hele var glat. Der er andre mærker, der ikke kan gøre dette med viskose pastaer, da dele går i stå på vægge og hjørner.
     Andrew Healey (Mansfield, Queensland)
      
    • Hej Froothie,
     Yep, alt er godt. Jeg er imponeret over blenderen .. den er mere som hvad jeg havde ønsket, sammenlignet med min tidligere maskine .. den er meget meget ligesom Vitamix.
     rart at have nogle programmer, men også dejligt at være i stand til bare at kunne tænde den og lad den køre i lang eller kort, som jeg kan lide. blandinger bliver meget glatte .. tak igen for alle jeres hjælp
     Kurt Vogt (Caringbah, NSW)
      
    • Den her blender er fantastisk! En af min kones venner har VITAMIX 5200 blenderen, og hun var vildt imponeret over den her kvalitet og pris! 
     Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)
      
    • Da min partner arbejder væk fra hjemmet i længere perioder af gangen og vi er så glade for vores Optimum, køber vi en til så vi begge kan bruge den hver dag! 
     Fiona Crowe (Nedlands, WA)
      
    • Hej Roy,
     Ville bare lade dig vide, at jeg ELSKER vores blender. Og hvor blev den bare hurtigt lerveret! Jeg har nærmest lavet grønne smoothies til morgenmad hver dag siden da jeger blevet inspireret af jeres opskrifter. Må sige at jeg er helt konverteret! Smoothies bliver helt glatte og cremede og min morgenmad tager under30 sekunder at blende. 
     Hilsner fra Froothie himlen, 
     Harlene Hercules (Ormond, Victoria NSW)
      
    • Morgen Mirna,
     WOW!!!!!!
     Har lige lavet min første smoothie med 300ml sukkerfri Cottees cordial, en skefuld Max's Super Shred Protein Pulver og to håndfulde hjemmelavet frugtsalat....... SERIØST EN FANTASTISK MASKINE!!!!!! Hvis jeg selv skal sige det, en af de bedste smoothies jeg har fået i hele mit liv!!!!!!
     Total ventetiden værd!!!!!
     Den her maskine er kun til hjemmebrug og nu overvejer jeg seriøst at købe en til arbejdet fordi jeg bruger så mange timer der !!!!
     Jeg vil gerne reservere en rabat kubon for næste år!!! Tak for det gode tilbud og fantastisk Kundeservice fra jeres side!!!
     Ønsker jeres forretning det bedste i det nye år!!!!
     God Jul og Godt Nytår!!!
     Mvh.
     Rob Jakovich (Aspendale, Victoria)
      
    • "Brugte min blender denne morgen, og bare så i ved det; bedste smoothie ever. Har sagt til alle på FB at de skal købe en!!!" 
     Melissa Kelly (Gidgegannup, WA)

* Påkrævede Felter

Regular Price: RRP:
4.556 dkk

Special Price: 2.181 dkk

Regular Price: RRP:
4.556 dkk

Special Price: 2.181 dkk

Pris inkl. moms, ekskl. 75DKK leveringsomkostningerIndustriens Mest Omfattende Garanti Inkluderer Motor og Dele,
Arbejde & Porto, Landsdækkende Servicecentre & Kundeservice

 • Introduktion

  Froothie er den eneste distributør af Optimum© Blendere in Europa, Australien, New Zealand og for nyligt Singapore. Optimum mærket er en sammenfatning af forskellige respekterede producenter og leverandører så vel som Optimum Appliance's eksklusive fabrik i Taiwan, som er lavet med dele af højeste kvalitet designet til at holde længere og præstere bedre end forventet.

  Hvad der gør en blender fantastisk er kvaliteten af delene brugt i fabrikerings processen. Optimum er stolte af deres opmærksomhed på detaljer og dedikerede til aldrig at springe over hvor gærdet er lavet og kompromittere kvaliteten eller holdbarheden af maskinen. Dette demonstreres med en uovergåede 10 års garanti som udbydes af Australiens service centre. 

  Det kommercielt egnede Optimum sprosoreres gennem forskellige organisationer og franchises, efter at have fremstået i diverse medier herunder Channel 7, Channel 9, USA Herald, Indy Posted og Segment med stigende anerkendlse som en af Australiens mest respekterede mærker. Klik her for at se tredieparts verificerede udtalelser eller her for at se vores kunder - Froothie TV.

  Blenderen kommer med en unik Ingen spørgsmål stilles 1-måneds Pengene Tilbage Garanti, hvor vi organiserer og betaler for returneringen af produktet hvis kunden er utilfreds, hvilket uderligere demonstrerer vores tillid til blenderens kvalitet og præstation.

 • Motor

  Den vigtigste del af en blender er motorens kraft. Optimum 9200 2. Generation har en ekstraordinær 3 Hestekrafter motor som nemt kan modstå de hårdeste ingredienser og holde længere end de fleste andre blendere til hjemmebrug. Optimum kan hurtigt og nemt pulverisere frugter, grøntsager, nødder, korn og is til en silkeblød tekstur, som kan bruges til at lave supper, is, nøddesmør eller saucer. Med en revolutionerende hastighed på 48,000 rpm kan Optimum 9200 2. Generation også bruges til at kværne korn og knuse is. 

  For Kommercielt Brug kan den kraftfulde forretnings-egnede Optimum 9200 2. Generation motor, I modsætning til normale husholdningsblendere, modstå det tunge brug i juice barer og cafeer. Med 2,238 Watts er det at lave smoothies og milkshakes en simpel process for denne holdbare komercielle blender. Den Kulbørste selvkompenserende motor sørger for ikke kun effektiv brug af energi, men også en mere støjfri blenderoplevelse som ikke kan tilbydes af de fleste højdrifts blendere. Yderligere, fordi motoren køler bedre holder den også længere.

 • Blade

  Optimum's blad forsamling, en specialfremstillet legeringssamling af specielt rustfrit stål fremstillet til fineste tilstand i Japan, blev bygget for en hurtigere, smidigere og mere effektiv syntese af ingredienser. Mens de fleste blendere har en 2 eller 4-bladet samling, består Optimum af en unik 6-bladsamling, som gør det muligt at blende selv de tykkeste fødevarer. De yderligere 2 ned-vinklede knive er konstrueret til at forhindre, at eventuelle kompakte fødevarer bliver fastklemt og skaber et vakuum i bunden af kanden. 

  Forsamlingen er sikkert boltet til en aksel, der forbinder til bundens klinge gear - en funktion, som derefter fungerer som tilslutningspunktet for den drivende eltlslutning, når det fuldt samlede kande og klinge sæt er placeret på toppen af Optimum motoren. De seks blade er en multifunktions samling, og tillader Optimum brugeren at kombinere både våde og tørre ingredienser med lethed og effektivitet. Denne overlegne og mangesidede klinge udvider funktionerne i Optimum langt ud over evnerne af andre konkurrenter, og sørger for en uovertruffen blendnings oplevelse.

 • Holdbarhed

  Imens almindelige blendere har en viftemotor som kører på maksimal hastighed heletiden, hvilket fører til hurtig motor overbelastning, bruger Optimum en propritær kulbørste motor, som er optimeret til kun at bruge den nødvendige energi - så din motor har en livstid på årtier i stedet for måneder. Dette komponent er årsagen til at Froothie tilbyder 10 års garanti, understøttet af Athena Solutions Pty Ltd såvel som fabrikanten af Optimum Appliances Australia.

  Ud over sådanne funktioner har Optimums motor en overload beskyttelses kontakt, hvilket sikrer at motoren er beskyttet imod overbelastningsskade. Dette overgår overophedningsfunktion termoerne som findes i de fleste kommercielle blendere, da det betyder, at man kan fortsætte med at blende uden først at skulle vente på at motoren køler ned efter overophedning. Og med en teknologi som ikke har værdige konkurrenter blandt andre høj effektivitets blendere er Optimums Kulbørste motor det ultimative inden for blendermotorer, både for dem som er interesseret i at bruge det i kommercielle omgivelser eller i hjemmet. 

  Nylige tests har også vist, at Optimum er mere lydløs end dens konkurrenter med et lydniveau på kun 83,8 decibel, en meget vigtig egenskab når den bruges i et familiehjem eller i en stille cafe/restaurant. En nyintroduceret lyddæmper kan yderligere reducere støjniveauet med 50% ekstra til under 40 decibel, hvilket gør Optimum til industriens mest lydløse blender!

 • Optimum vs. Vitamix

  Vitamix TNC 5200, såvel som andre Vitamix modeller er højkvalitets blendere med et stærkt omdømme. At konkurrere medet sådant mærke på den globale scene er svært for at sige det mildt, specielt for nye spillere i industrien.

  For at opveje for denne ulempe har Optimum© slået sig sammen med globalt anerkendte producenter for at skabe en virkelig unik og kraftfuld blender, og samtidig tilbyde kunder den bedst mulige forsikring: en 30 dages Pengene Tilbage Garanti, ingen spørgsmål stilles, med gratis returnerings forsendelse. Dette har ført til vidtrækkende succes for mærket Optimum med et udbud som stærkt overstiger forventningerne.

  Øverst på denne side il du kunne se en faktisk sammenligning af Vitamix TNC 5200 og Optimum. Den er der, for at du kan beslutte, hvilken blender du skal købe. Hvis du har nogen spørgsmål er vi mere end glade for at hjælpe med nogle ærlige råd, du skal blot kontakte os her. Og du kan være helt sikker på en ting: Alt som Vitamix kan lave, hvad end det er varm suppe, grønne smoothies eller glat nøddesmør kan Optimum også opnå uden problemer. 

 • Kommercielt Brug

  Optimum blenderen, som har høstet tillid fra store juice barer og cafeer landet over, herunder franchises såsom Wendy's og Gloria Jeans, har slået sin position fast i beton som en holdbar kommerciel maskine, fabrikeret af fabrikker af verdenklasse (ISO9000 og ISO9001 certeficerede) med dele af højste kvalitet.

  Optimum er designet til konsekvent at blande de mest populære drikke, uden opsyn, på kun få sekunder. De tre automatiske mikse programmer tilader dig at blende næsten enhver drik med et tryk på en knap. Hvert program kombinerer den rette hastighed og timing for at produere perfekt blendede og homogeniserede drikke uden klumper af is. 

  Optimum er udstyret med en selv-kompenserende energi-effektiv motor som kan nå en kraft på 2,238 Watt og en utrolig hastighed på hele 48.000 rpm. Den hammer-smedede 6-bladet klingeforsamlig af rustfit stål er perfekt til at knuse is på sekunder og til at fremstille de bedste smoothies og milkshakes. Motoren er selv-kompenserende, hvilket leder til reduceret energiforbrug og tillader blenderen at modstå det tunge arbejde i cafeer og juice barer. For at beskytte motoren fra overophedning er Optimum også udstyret med en shut-off kontakt, ideelt for juice barer som søger en langtidsholbar og pålidelig blender løsning.

  Optimum, som allerede er mere støjfri end de fleste af dens konkurrenter, kan også købes sammen med et støj-reducerende dække, som kan reducere støjet til et niveau på under 20dB, en hel del mindre end den meste konkurrence.

 • Producenterne

  Optimum© fabrikken ligger i Taiwan og er Australsk ejet: mere information her: www.optimum-appliances.com. De fleste af delene laves i huset imens nogle importeres fra Europa og håndsamles med præcisions teknologi og opmærksomhed på detaljer. Hver blender bliver testet i 5 minutter inden den bliver solgt til kunder, hvilket sikrer strikse kvalitetskontrol målinger.

  Optimum Appliances har også slået sig sammen med tredieparts producenter med årtiers omdømmer og med erfaring med producering af dele for nogle af industriens mest respekterede mærker.

  Alle fabrikanter tillader os at bruge førsteklasses udstyr og engeniører, og de fleste dele er enten Tyske, Taiwanesiske eller Japanske. Og det er helt sikkert tydeligt og ses i kvaliteten af Optimums rustfrie stål som bruges til adskillige komponenter, samt den selv-kompenserende og yderst energi effektive motor.

  Imens du måske vil se mange lignende efterlignings blendere er Optimum en maskine af højeste kvalitet, produceret med højkvalitets dele og designet til at modstå hjemmebrug såvel som kommercielt brug.

 • Vores Løfte

  Når du beslutter dig for at købe en blender, uanset om der er tale om Optimum eller anden, så slutter vores interaktion med dig ikke der. Blendere er unikke og sofistikerede værktøjer, og for at få mest ud af dem skal du modtage passende råd og anbefalinger.

  Vores support team her på Froothie er altid kun et opkald væk, Mandag-Lørdag, 09.00-19.00. Vi er i gang med at udvidde vores support center for at tilpasse os den voksende efterspørgsel og vores team vil snart være tilgængeligt alle ugens dage 09.00-21.00.

  Froothie er også i gang med at lancere vores helt egen online helse butik, hvor vi vil sælge alt, du har brug for for et sundt og lykkeligt liv, uanset om det er chia frø til din smoothie eller raw økologiske oliven til din aftensmad. Eller hvad med nogle smukke raw chokolader til dessert? 

  For juice barer og cafeer er Froothie den perfekte partner til at hjælpe dig etablere en succesfuld juice eller smoothiebar (inkluderer madvogne). Efter at have arbejdet med nogle af Australiens mest respekterede franchises er vores ekspertise og leverandørnætværk guld værd for din forretning.

 • Oversigt

  Som du kan se i ovenstående specifikationer, såvel som kvaliteten af delene, er Optimum en sandt one-of-a-kind blender, og Froothie er stolt over at være den eneste forhandler af blenderen i Australien, New Zealand, Europa og Singapore. Optimums vækst som et globalt anerkendt mærke der konkurrerer med mærker som Vitamix og Blendtec har været forbløffende, efter at have allieret sig med nogle af branchens bedste producenter for at designe en overkommelig kvalitets maskine i stand til at modstå de høje krav i et sofistikeret køkken og stresset i en juicebar. En som kan være trofast over for vores kunder i en livstid og give juice barer en pålidelig maskine til at fremstille konekvent glatte drikkevarer.

For More Information

 • Klik her for at se tredieparts verificerede udtalelser 
 • Klik her for at se FAQ 
 • Klik her for den officielle Optimum Blender side
 • Klik her for at se demonstations videoer 
 • Klik her for at se vores franchise kunder

Alle vores udtalelser er verificerede som værende sande

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM