Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.
proven-logo
Alle vores anmeldelser er verificerede som værende sande

For at modvirke tendensen til falske anmeldelser, som oversvømmer internettet, har Froothie for nylig slået sig sammen med Proven Credible, en tredjepart med speciale i at kontrollere anmeldelser, for at sikre, at alle vores udtalelser kan verificeres som værende legitime.

Dette er endnu et skridt, som demonstrerer vores engagement i streng overholdelse af §29 i Competition and Consumer Act 2010: "En person må ikke fremstille en falsk eller misledende repræsentation vedrørende en udtalelse eller en repræsentation, der foregiver at være en sådan udtalelse"

Kunders kommentarer til vores produkt og service kan også findes på vores Facebook-side ved at klikke her.

 

Vores Kundeudtalelser

"Jeg har prøvet flere af disse højhastigheds blendere, og har besluttet mig for, hvilken en jeg elsker, og som jeg nu anbefaler og også sælger: Optimum 9400. Jeg har brugt en stor industri Blendtec, og den kom ikke engang i nærheden af, hvor homogen og gennemblendet Optimum 9400 kan præstere (til 1/4 af prisen!)." Læs hele anmeldelsen på: Kimmithgone NZ Hempseed Oil
-Kim Renshaw


"Grunden til at jeg valgte Optimum 9400 (og siden valgte at distribuere den til jer) er, at efter at have researchet pris, kvalitet, funktionalitet, eftersalgsservice og garantier, var det Optimum som vandt for mig." Læs hele anmeldelsen på: Health Yeah
-Hannah Horton


"Jeg ville finde en blender, jeg kunne sælge i min online shop, som matchede Vitamix når det kom til kvalitet, og en blender som familier ville have råd til. Jeg ville også være sikker på, nu hvor jeg valgte at stå bag dem, .... at disse blendere virkelig kunne leve op til standarterne, især i betragtning af, hvor meget vi bruger dem!" Læs hele anmeldelsen på: The Raw Food Mum
-Sarah Nolan


"Beviset ligger i resultaterne, og i dette tilfælde skinnede Optimum igennem med en ensartet, lækker og sød æble-gulerods juice som gled ned med nydelse." Læs hele anmeldelsen på: T3 Magazine 
-Max Parker


"Jeg er så imponeret over den nye Optimum 400 slow juicer og Optimum 9400, at jeg er gået med til at blive brand ambassador for produkterne." Læs hele anmeldelsen på: Natural Juice Junkie 
-Neil Martin


"Jeg har prøvet en række mærker og forskellige priser, og Optimum er langt den bedste af alle." Læs hele anmeldelsen på: Food For Thought (Health Coach) 
-Samantha Baird


Lad mig starte denne anmeldelse med at sige, at 2. generation af Optimum 9200 blenderen er den bedste jeg nogensinde har ejet... Og jeg har prøvet en hel del". Læs hele anmeldelsen på: Om Nom Ally 
-Alison Murray


Jeg må sige, at for enhver som først lige træder ind i juice verdenen og overvejer at anskaffe en juicer, er denne helt perfekt! Jeg har brugt Optimum 400 i næsten en måned nu! Jeg har sat den på alle mulige slags prøver med alle de grøntsager, du kan komme i tanke om, og også dem vi bruger til dagligt!" Læs hele anmeldelsen på: Review on the Optimum 400
-Sarah The Raw Food Mum


Forelsket! Bestilte en 9400 onsdag aften og den ankom mandag morgen! Elsker den" 

 

 "Jeg har netop modtaget Optimum 9400 .. A-Maz-ing .. lavede den bedste smoothie nogensinde .. gulerod..jordbær..blåbær..appelsin.. grønkål..spinat..lsa..protein pulver..spiralina. .isterninger .. kastede det hele i .. og voila .. frem sprang noget fuldstændig fantastico .. ser så meget frem til at prøve ..alting .. tak Froothie .. skal nok sige det videre ..." 

 "Lige en opdatering... min Optimum 9400 blev leveret for omkring en måned siden, og er blevet brugt næsten hver eneste dag siden. Jeg laver mest frugt/grøntsags smoothies men ser frem til at tage flere chancer. Var lidt bekymret for den første betaling men er glad for, jeg tog springet. Denne skat har bare fantastiske kræfter!" 

 “Hej Froothie team, har netop modtaget min 9400 blender og har allerede brugt den med en opskrift fra den bog, der fulgte med blenderen. En fantastisk blender, tak for jeres fremragende service og produkt. Ian Howell.”

 

 “Wow - har lige fremstillet den mest fantastiske RAW hindbær cheesecake med min 9200 - 2nd Generation. Brugte opskriften fra The Rawtarian, og den er virkelig så lækker! Så nemt med min blender :-) ”

 

 

 “ELSKER ELSKER ELSKER min 9200 - 2nd Generation!! Det her er Maxi, min 8 måneder gamle søn, som elsker hans grønne morgen smoothie. Han har spist den hver morgen i en måned. Det er hans daglige skud vitaminer!”

 “Min beastie ankom i dag. Koldt og vådt her, så besluttede at lave majssuppe. Tak til den der uploadede den til Froothie hjemmesiden.”

 

 “Ææææææææælsker min Optimum 9400 :-)”

 “Elsker min froothie! Tak guys :-) Masser af fantastiske videoer kommer snart. http://www.youtube.com/watch?v=3FfuUIIaNic

 “Morn'mad på under 20 sek!”

 

 “Tusind tak for den fantastiske service så tæt på jul! 'Christmas smoothie baren' til morgenmad var en kæmpe succes. Blenderen er faktisk utroligt hurtig, kraftfuld og gør alting meget glat. Vi får nu daglige smoothies og især børnene elsker dem. tak igen!!”

 Froothie, i er for awesome. Med arbejde i detailhandlen får vi sjældent komplimenter, når vi giver exceptionel kundeservice. Men i mere end fortjener det.

Jeg afgav min ordre på Optimum 9400 d. 23. Jeg var så overrasket over at se, at pakken ankom allerede næste dag, juleaften!

Elsker min nye blender, laver fantastiske mango smoothies!”

 

 Jeg efterlader meget sjældent anmeldelser. Froothie er undtagelsen, fordi deres kundeservice og deres produktet er intet mindre end enestående. Jeg købte en Optimum 9400. Jeg har haft den i omkring 8 dage. Den er så effektivt, og motoren er så utroligt kraftfuld, at det ikke er til at fatte. Der var et lille hak i siden af låget, og Froothie erstattede uden tøven. Blenderen selv gør virkelig fødevarer flydende efter højeste standard. Det er så meget lettere for mig nu, at bruge rå, friske og uforarbejdede fødevarer. Jeg har svært ved konstruktivt at udtrykke min mening om dette produkt.
Jeg ved at mit helbred, både psykisk og fysisk, kun vil forbedres, for denne vare leverer præcis, hvad den lover. Mine smoothies er udendeligt glatte. Den er også vildt hurtig til at bearbejde mine fødevarer. I modsætning til mine andre (dyrere) blendere synes Optimum at cirkulere højt op i kanden, så indholdet blandes ekstremt grundigt. Med min gamle blender blev stykker bare siddende på bunden, og ville ikke blandes, medmindre jeg tilsatte vand - hvilket jeg oftest hellere vil undlade.
Det laver mandel smør og mælk uden besvær. Det er hjertevarmende at se en virksomhed være så utroligt kundeorienteret og opleve denne blenders færdigheder. Tak Froothie. Elizabeth 
-Elizabeth Illari (Darlington, WA)


Jeg vil anbefale denne blender til enhver, da den kan gøre næsten alt. Uanset om du ønsker at øge mængden af rå vegetabilske fødevarer, lave dine egne saucer, kreere lærke desserter eller endda blande nogle frugtige cocktails, så er denne maskine perfekt for dig. Læs hele anmeldelsen på: Girl on Greens
-Mikayla Phiefer


Som veganer elsker jeg enkle og sunde smoothies med hele frugter, nødder, dadler og grøntsager. Min tidligere blender kunne kun blende disse ingredienser til en klumpegrød! Optimum blender dem perfekt på ingen tid. Plus den ser flot ud, den er ikke støjende og den er utroligt let at rengøre. Optimum styrer!
-Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)


Hej Roy og resten af holdet på Athena Solutions, vil jeg gerne sige, at jeg har modtaget min Optimum, og at hjælpen og støtten fra jeres team har været virkelig beroligende. Blenderen har virkelig klaret sig godt. Det blender smukt, laver fantastiske smoothies og endda varm suppe. Jeg har haft en Vitamix fra min datter, mens jeg besluttede mig om, hvilken blender jeg ville købe, og Optimum har været lige så god, og har kunnet gøre alt det som Vitamix gør, så jeg er meget tilfreds med resultatet, og prisen er langt mere attraktiv med samme syv års garanti. Tusind tak
-Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)


Jeg vil gerne takke jer for det første for jeres vidunderlige kundeservice. Lige fra starten var i til hjælp med alle oplysninger og råd, jeg kunne bede om. Jeg værdsætter også, hvor let kontaktbar jeres virksomhed er.
For det andet vil jeg gerne sige, hvor tilfreds jeg er med Optimum. Jeg brugte tidligere en standard blender, der var helt ny fra hylden, og efter en måneds brug stod den af. Jeg laver en hel del smoothies og har behov for noget mere holdbart. Efter brug af Optimum for første gang var jeg utroligt tilfreds med, hvor hurtigt og nemt det var. Smoothies bliver så glatte og cremede og smager faktastisk. Det sparer mig tid, og gør det mere tiltrækkende at anvende den på en regelmæssig basis. Jeg kan piske på ingen tid, og jeg oplever, at jeg gør det en hel det oftere. Jeg absolut elsker den, og har pralet vidt og bredt om den, da jeg fik den.
Jeg drikker en smoothie lige nu, som jeg lavede i morges. Jeg kunne slet ikke tørre smilet af mit ansigt i morges, da jeg blendede en hel bunke ting, og det bare var så nemt og hurtigt, hvilket gør det så meget mere tiltrækkende, da jeg, ligesom alle andre, altid har travlt og tiden er så sparsom.
Min ven var også interesseret i at købe en ny blender, og efter at have set min nye Optimum købte hun den samme dagen efter. Jeg er sikker på, at hvem end der køber Optimum, vil blive lige så glad for den, som jeg er.
Tak igen.
-Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)


Kære Froothie, Tak for tilrettelæggelsen af hurtig levering af vores nye Optimum blender. Vi var meget imponerede over jeres fantastiske kundeservice og vil anbefale Athena Solutions uden tøven. Kommunikationen med både dig og Roy var fremragende, og alle vores forespørgsler og spørgsmål blev besvaret hurtigt. Det var forfriskende at have at gøre med en virksomhed med så utrolige kundeservice færdigheder
-Gary Griffith (Floreat, WA)


Tak for min blender jeg elsker den ... havde til hensigt at købe en Vitamix, men da jeg tog et kig på jeres websted, valgte jeg jeres blender og er vildt glad, da den gør alt, hvad Vitamix ville have. Jeg har lavet saft, nøddesmør, smoothies, den er fantastisk, vi bruger den hver dag 
-Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)

Elsker min Optimum!! Vil gerne sige tak fordi i har solgt mig så god en maskine, jeg elsker min blender utroligt meget - den hår fået mig til at spise langt sundere.
-Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)


Hej, Jeg har lige modtaget min blender. Den føltes meget let i kassen, og jeg var bange for, at den var for lille, men da jeg åbnede kassen blev jeg glædeligt overrasket over størrelsen på kanden. Derefter kunne jeg ikke vente med at prøve den, for at se, om den kunne stå distancen, så jeg prøvede min favorit test banan milkshake, intet besvær ... klarede store stykker af banan med 200 ml mælk blandet op på 35 sekunder; altså, jeg er imponeret, ingen tegn på rester, det er det bedste resultat jeg nogensinde har set, og så kun 35 sekunder. Meget imponeret, kan ikke vente med at prøve cocktails denne weekend.
PS. Let at rengøre, hæld noget vand i, tænd i 10 sekunder hæld ud og tør.
-Anthony Butler (Bendigo, VIC)


Jeg er glad for at kunne meddele, at blenderen ankom i dag! Den er helt fantastisk! Jeg værdsætter virkelig den fremragende kundeservice jeg har modtaget - Jeg vil ikke tøve med at anbefale Optimum eller Froothie / Athena Solutions til alle jeg kender!
Mange tak for hjælpen
-Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)


Kære Roy
Jeg modtog min blender (leveret på arbejdspladsen) torsdag. Hele mit kontor vidste den var på vej - jeg kunne ikke få mine arme ned. I min frokostpause kørte jeg til markederne og fik fat i nogle grøntsager og frugt ingredienser til at blende. Forventningen var høj. Jeg blendede to juicer til at dele med mine kolleger; én en helt utrolig valmue drik med agurk, grøn æble, ingefær, mynte, lime og spinat, den anden med papaya, mango, druer og mynte. Begge var lækre og vildt glatte i tekstur.
Jeg kunne ikke vente med at få den hjem og prøve at blende med is. Da jeg kom hjem lavede jeg endnu en grøntsagsjuice, en frugt frappe og en Freddo Espresso. Og hvis du ikke ved hvad det er, så er der et billede nedenfor. Simpelthen et skud eller to af espresso, sukker eller honning og is blendet glat. Amazing!
Jeg er begejstret for Optimum, og kan ikke vente med at prøve flere opskrifter! Så send mig den der PDF, hvis den er tilgængelig.
Jeg har endnu ikke prøvet at kværne vores kaffebønner eller lave mandelmasse, men jeg vil aflægge rapport om, hvordan det går. Mandelmasse skal nok blive en speciel en, hvis jeg kan lave den. Den er inspireret af Amalou - en paté lavet af Argan nødder i Marokko - de samme nødder, der er presset til kosmetisk marokkanske olie. Den har nødder, kanel og tahini i tror jeg nok.
Så mange tak.
-Tina Loppacher (Haymarket, NSW)


Tja, indtil videre er den fantastisk. Jeg brugte den den første dag til at lave en blendet nøddesmør med mandler, cashewnødder og paranødder. Og jeg gjorde det hele på den laveste hastighed. Jeg kunne godt lide den måde, roteringen faktisk flyttede hele den tyktflydende mikstur op ad siderne og ned i midten, indtil det hele var glat. Der er andre mærker, der ikke kan gøre dette med viskose pastaer, da dele går i stå på vægge og hjørner.
-Andrew Healey (Mansfield, Queensland)


Hej Froothie,
Yep, alt er godt. Jeg er imponeret over blenderen .. den er mere som hvad jeg havde ønsket, sammenlignet med min tidligere maskine .. den er meget meget ligesom Vitamix.
rart at have nogle programmer, men også dejligt at være i stand til bare at kunne tænde den og lade den køre i lang eller kort, som jeg kan lide. blandinger bliver meget glatte .. tak igen for alt jeres hjælp
-Kurt Vogt (Caringbah, NSW)

Den her blender er fantastisk! En af min kones venner har VITAMIX 5200 blenderen, og hun var vildt imponeret over den her kvalitet og pris! 
-Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)

Da min partner arbejder væk fra hjemmet i længere perioder af gangen, og vi er så glade for vores Optimum, køber vi en til, så vi begge kan bruge den hver dag!
-Fiona Crowe (Nedlands, WA)

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM