Høj kvalitet køkkenmaskiner
designet og udviklet til dig i Australien
 
"Som de siger: du betaler for KVALITET, og KVALITET modstår tidens tand" - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Froothie Danmark

 

Froothie er en af de hurtigste voksende globale brands med fokus på sundhed og wellness-produkter, med over 100k Facebook followers. Vi er stolte af at være den eneforhandler af Optimum - en af de meste anerkændte køkkenmaskiner mærker i Australien og i hele verden.

Froothie begyndte fra en lille, enkel idé til at levere frugt, grøntsager og udstyr til de lokale cafeer og juice barer i Australien. Da vores forretning fortsatte, vi udviklede en stærkere og dybere passion for at reklamere sundere mad og drikkevarer til folk og derfor kom vi op med ideen om at få flere mennesker involveret i at skabe "Froothie": En sund smoothie drink bevægelse. Vores idé udviklede sig og voksede og det er blevet vores mission at hjælpe hver husstand til at sætte deres helbred først, med at lave sund mad og drikkevarer. Det har vi opnået også gennem vores strategiske partnerskab med Optimum Apparater - en globalt anerkendt blender og juicer firma, der producerer nogle af de bedste køkkenmaskiner på markedet.

I dag er vores mission enkel og klar: Vi hjælper mennesker med at føre en sundere livsstil ved at bruge vores eksklusive udvalg af Optimum kvalitets køkkenmaskiner. Vi deler vores viden og tips om en sund livstil gennem workshops, YouTube-videoer, vores blog, forskellige medier og stærke strategiske partnere i Australien og i udlandet, så mand kan spise sundt i en hurtig, nem og sjov måde.

 

Optimum Apparaterwww.optimum-apliances.com

De innovative og prisbelønnede små køkkenmaskiner Optimum er førende i branchen i kvalitet, præstation og design. Grundlagt i Australien, kan brand nu findes i over 40 lande og bruges af millioner personer i hele verden.


Når Innovation Opfylder Kvalitet


Som # 1 Blender og Juicer Brand i Australien, giver Optimum endnu mere ved at lancere på markedet en ny apparat, ThermoCook, den multi-purpose alt-i-én køkkenmaskine, induktion trykkoger, Air Fryer og mange andre multi-tasking, tidsbesparende køkken apparater Optimum apparater popularitet er i høj grad relateret ´til deres strenge kvalitetsstandarder, holdbarhed og fokus på innovation samt deres tætte partnerskab med Froothie, som kan bringe simpel kvalitets madlavning direkt til hjæmmet over hele landet.


Alle Optimum dele og apparater er fabrikeret med bemærkelsesværdig præcision ved hjælp af materialer af den højeste kvalitet. Optimum gennemfører omfattende test for at opnå fuld produkt certificering og akkreditering, som opfylder industriens kvalitetskontrol standarder. Du vil blive sikret med kvalitet og troværdighed, som opleves af millioner af mennesker global. Som et bevis på den fineste kvalitet og holdbarhed af Optimum apparater, tilbyder alle produkter en gratis prøveperiode og omfattende garanti ,30-dages pengene tilbage-garanti. Du vil også drage fordel af en dedikeret kundeservice med 24x7 kundesupport .

 

Our Best-Selling Products

 

Optimum Højhastigheds Vortex Blendere: De Optimum Vortex Blendere er anerkendt som en af de førende globale brands for holdbar højhastigheds-vortex blendere og er egnede til både hjemme og erhvervsmæssig brug. Den Optimum 9400 har fået international ros fra professionelle kokke og fødevarer entusiaster, som en apparat af høj kvalitet, som kan både gøre smoothies og juice, men kan også fuldfører forskellige og brede mad opgaver, som for eksempel, lave lækre nøddersmør, nøddermælk , dips, saucer, varme supper, frosne desserter og meget meget mere. De Optimum blendere er klassificeret # 1 af Choice Australien - sammen med Vitamix - og er # 1 i Product Review Australien, baseret på uafhængige kundeanmeldelser. Tjek vores sammenligning videoer her.

Optimum Kold Press Slow Juicer: Den Optimum Slow Juicer er også anerkendte global for enestående kvalitet og prestation. Den Optimum Juicer er klassificeret # 1 i Storbritannien af T3 Magazine, mens den nye Optimum 600 og Optimum 700 er en revolution for industrien, da de fjerne behovet for tilberedning af maden, bare ved at saftfremstille frugt og grøntsager helt.

Optimuml ThermoCook: Den Optimum ThermoCook multifunktions Køkkenmaskine er ved at blive hurtigt en af vores mest populære apparater, bedømt # 1 All-in-one Køkken Apparater Brand af Product Review Australien og er Australiens # 1 Thermomix rival. Med 20 praktiske funktioner, kan du hakke, pisk, bland, mølle, ælte, kok, blend, røre, damp og meget mere med et enkelt tryk på knappen. Du vil spare tid, plads og penge med denne gør-det-hele køkkenet guru.

Optimum P200 Dehydrator: I Den Optimum P200 Dehidrators Parallax Tørring System luften fordelt i alle bakker, fra top til bund og front til bag. Dette system eliminerer forurening smag og sikrer sammenhæng i luftstrømmen, og på denne måde kan du skabe lækre og sunde snacks hjemme med lethed for dig og din familie og være sikker på at dine snacks er altid nærende og fri for konserveringsmidler og andre tilsætningsstoffer.

Som et brand, der konstant innoverer for at bringe de bedste effektive og høj kvalilets køkkenmaskiner, introducere Optimum altid nye produkter til deres sortiment. Vær sikker på at tilmede dig til vores nyhedsbrev og følg os på vores sociale medier platforme for at være den første til at vide af nye produktlanceringer og eksklusive tilbud.

Trusted af erhvervsvirksomheder

 

Særlige modeller i det Optimum sortiment er specielt designet til travle juice barer og caféer, da de har en pladsbesparende design, tunge blanding funktioner og høj kvalitet sound - proof materialer . De seks-blade design af Optimum blendere er lavet af japansk stål, hvilket gør dem hårde, holdbare og fri for rust. Knivene er udformet som en multi-purpose samling, som kan blande både våde og tørre ingredienser med den samme lethed og effektivitet.

Faktisk vores kommercielle blendere er så holdbare og effektive, at de har tillid af nationale business kæder, såsom Gloria Jean s Coffees, Coffee Club, Wendys og andre cafeer specialiserede i rå og hele fødevarer. Derudover Froothie tilbyder en landsdækkende omfattende garanti med 24x7 prioriteret kundesupport og service til alle vores kunder. Vores servicecentre sikre fuldstændig dækning, så din virksomhed ikke gå glip af en blandet drink.

Froothie er dedikeret til at levere top-kvalitet apparater og kundeservice. Hvis du nogensinde har brug for hjælp med at vælge den bedste blender for din virksomhed, vores eksperter er altid her for dig. Kontakt os i dag for flere info.

 

Froothie Affiliater

 

Vi arbejder med de bedst sundhed og wellness ambassadører rundt om i verden til at bringe dig ægte, gavnlige tips, opskrifter og produkter, som kan hjælpe dig med at opnå en sundere og gladere version af dig selv og din familie. Vi arbejder kun med ambassadører, som har en passion for at udbrede deres viden om sundhed og trivsel, for de virkelig bekymrer sig og tror, at alle bør have muligheden til at ændre deres livsstil til det bedre, ligesom Froothie sætter sig for at være.

Vores ambassadører udbreder Froothie filosofi - deling deres erfaring, ved at indføre Froothie eksklusive produkter, de har personligt testet og de virkelig tror kan hjælpe at forbedre deres helbred og liv. Vi vil skabe en livsstil bevægelse, der opfordrer alle til at værdsætte kroppen, de har fået, ved at maksimere hvordan de lever deres liv gennem Froothie måde - at spise sundt i en hurtig, nem og sjov måde. Derfor er alle vores produkter fremstillet til at være enkel og nem at betjene, designet til at gøre sund mad så hurtigt som muligt, og til at vare gennem årene. Vi er her for at opbygge et fællesskab, der fremmer sund levevis, som ikke holde dig tilbage, men skubber dig fremad.

Hvis du ønsker at dele glæden, vi har for at gøre andres liv bedre, kan du ansøge om at blive en af vores ambassadører her. Vi kan forsikre dig , at med Froothie, vil der altid være noget sundt og sjovt for dig og din familie til at leve et bedre liv.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

 

contact info

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL) Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia VAT number: NL 824103099B01

INSTAGRAM